Investeren in Wivina: rijstpap met gouden lepeltjes

Voor uzelf of om te verhuren

Vastgoed blijft een van de betere investeringen. En u kunt van één ding zeker zijn: de waarde van een exclusief appartement met zorggarantie in de groene rand rond Brussel zal op termijn nog sterk toenemen.

U gaat zelf in uw appartement wonen

Door te kiezen voor een appartement in Parkresidentie Wivina verzekert u uw persoonlijke toekomst. U koopt zo'n appartement immers om tot op hoge leeftijd comfortabel zelfstandig te kunnen wonen: alleen of samen met uw partner. In alle privacy en vrijheid. En toch goed omringd.

U verhuurt uw appartement zonder praktische zorgen

Ook als u zelf niet meteen naar Parkresidentie Wivina wil verhuizen, is de aankoop van een appartement met zorggarantie een aantrekkelijke investering. De praktische en administratieve kant van de verhuur wordt via de uitbatings-vzw voor u geregeld. En dat heeft heel wat voordelen.

Door de vergrijzing van de bevolking zijn er steeds meer oudere senioren op zoek naar een alternatief voor een klassiek woonzorgcentrum. Aan zorgzame huurders geen gebrek, dus.

En kunt u op een bepaald moment zelf niet meer thuis wonen zonder zorg ? Dan hebt u als investeerder prioritair bewoningsrecht in onze residentie. Indien uw eigen appartement verhuurd is, zorgen wij ervoor dat u alvast terecht kunt in een ander beschikbaar appartement. Van zodra uw eigen appartement vrij is, kunt u uiteraard verhuizen naar uw appartement. Zonder ingewikkelde administratieve procedures. Zonder zorgen.

Bekijk het lastenboek

Vind het appartement dat bij u past

Welke appartementen zijn nog beschikbaar? Op welke verdieping? Bekijk de plannen en de prijzen.

Prijs:
Slaapkamers:
Oppervlakte:
Verdieping 0
  • Verkocht
  • Voldoet aan uw eisen
  • Voldoet niet aan uw eisen
  • In optie genomen
# Kamers App opp. Buitenkamer opp. Prijs Plattegrond